Residència canina – Escola d’ensinistrament – Agility

residencia per gossos

Amb més de 15 anys d’experiència amb les seves mascotes. Al Centre Caní Canpenedès tenim els millors pinsos per al seu gat o gos. Servei de transport d’animals i pinso a domicili.

Volem fer constar a algunes persones que ens han portat a on som ara: Jordi Girona, Susi, Enric, Ton Marsinyac, Jordi i Ricard Pascuet, Nacho Sierra, Manuel Torres, Jaume Guillem, Rainer Fredrich, Vicente Ferrer, Manuel Torreblanca, Erika Lewer, Manuela Langner, Josep Boix i a tots els nostres clients i amics del centre.

Amb tot aquest bagatge format per mes de 100.000 residències, i aproximadament 1.000 escoles d’ensinistrament fins a dia d’avui, arribem a la conclusió de que la nostra historia s’escriu dia a dia amb tots els animals que cuidem i eduquem i que ells ens ensenyen a nosaltres a cada moment.

Formeu part de la nostra historia!

Els nostres clients són del Vendrell, Tarragona, Barcelona, Vilafranca, Vilanova, Sitges, Reus, Valls, Santa Oliva i tots els pobles propers.

Història

El video és d’una prova de R.C.I.nivell II que es va realitzar en data de 1996 Jutjada per Sra Erika Lewer Del Boxer Klub C.V d’Alemanya Comissària Sra Manuela Langner, Figurante Vicente Ferré (Figurante oficial de C.I.P.P.A)amb el gos Zahor de torfer ((roc),in memoriam) amb el guia Carles Codina obtenint una puntuació de rastreig de 97 punts, en Obediència 86 i ebn Defensa 90 amb un total de 273 punts sobre 300 possibles Qualificació Excel·lent)

classes d'ensinistrament per a gossos
residencia per gats