Residència canina – Escola d’ensinistrament des de 1997

escola ensinistrament cani

Hola, som la Sonia i el Carles. Quan ens vam casar vam decidir tenir un gosset que li vam posar de nom “Roc”. Era un Boxer molt maco i vam decidir portar-lo a ensinistrar fins al màxim nivell del “Reglament Caní Internacional” treballant amb els millors i aprofitant l’experiència ens vam animar. Primer fèiem ensinistraments a domicili, després els fèiem a casa nostra i vam decidir crear la residència, que és una activitat molt necessària per a la societat. Al haver vist moltes residències canines ens vam proposar fer-la diferent, un lloc on els animals els hi agrades estar: primer vam anul·lar els comiats i actualment els hi donem estimació i tracte familiar. Això va ser possible ja que nosaltres mateixos cuidem els animals.

I així, aprofitant una vinya familiar vam muntar el nostre propi Centre Caní Canpenedes. Tot va anar rodat i des de l’any 1997 ens dediquem en exclusiva a cuidar i ensenyar als gossets.

Alhora els nostres nens Roger i Marta ens han acompanyat i ajudat en tot i esperem que continuïn aquesta tasca tan bonica i agraïda.

En memòria de Roc, Runa, Brau, Nazgul, Aron i els nostres gatets Runrun, Bot i les mamis.