Residència canina y felina – les colònies de teu gosset o gatet

residencia per gats

Hi ha circumstàncies a la vida que ens obliguen a separar-nos del nostre animal de companyia.

Per fer que el gosset es prengui la residència com una experiència positiva, el primer que fem és una visita per a que ell conegui el lloc on estarà i ell ens conegui a nosaltres. El segon dia és l’entrada al centre, el propietari porta el seu gos fins a la recepció de la residència i aleshores els cuidadors el portem al seu parc. D’aquesta manera ell creu que el seu amo no se’n ha anat ja que no el veu marxar (recordeu que els animals només viuen el present) i fins al dia de la recollida el gosset pensarà que el seu propietari està a la recepció, donant-li seguretat.

Tot aquest procés es reforça el dia de recollida ja que demanem al propietari que l’esperi al mateix lloc on el va deixar i fent-ho d’aquesta manera evitem els casos d’enyorament o d’ansietat per separació.

El cas dels gatets és molt diferent ja que ells prefereixen que l’espai sigui en els primers moments reduït per seguretat i els hi es indiferent si veuen el seu propietari marxar.

Ens assegurem que l’animal menji des de el primer dia ja sigui fent-li companyia, donant-li un menjar especial o si el propietari ho prefereix pot portar el menjar.

Us informem immediatament de qualsevol incidència o si l’animal ha d’anar al veterinari (es comunica immediatament i el portem al teu propi veterinari i si no es possible al nostre o si es una urgència a un hospital de referència). Esteu tranquils per ell, l’estància a la residència no la contarà per dies sinó per vivències i ell estarà sempre acompanyat.

Hotel Residència canina i felina dedicada a allotjar i cuidar acuradament gossos i gats amb atenció exclusiva i personalitzada. Comptem amb unes instal·lacions totalment preparades, i amb un entorn molt agradable per als animals. Disposem d’habitacions individuals, dobles, triples, etc amb totes les comoditats per als hostes.

Calefacció per terra radiant, llit inclòs, aigua automàtica i el menjar que requereixi l’animal o ens demani el propietari. Instal·lacions per a perruqueria, bany, i desinfecció. Control veterinari periòdic i unes condicions d’higiene i salubritat excel·lents. Passejades i jocs diaris. Amb vigilància i enregistrament per càmera i alarma 24 hores.

Perfectes per poder marxar un cap de setmana o de vacances amb tota la tranquil·litat, o durant períodes en què no podem cuidar de la nostra mascota.

Residència Canina i Residència Felina

 • Més de 12.000 m2 d’instal·lacions.
 • Habitacions individuals (o compartides pel mateix propietari) (qualitat superior a la normativa). Calefacció per terra, cobert al 100%. Fil musical.
 • Abeuradors automàtics. Aigua osmotitzada. Dutxa antiparassitària (a l’entrada i la sortida).
 • Parcs individuals d’esbarjo. Passejades diàries. Tracte familiar.
 • Alimentació a la carta segons necessitats i costums.
 • Medicació i cures per a estades postoperatòries.
 • Vigalancia 24h. Circuit tancat de TV.
 • Cartilla sanitària obligatòria. Porteu-li alguna joguina.
 • Places limitades. Reserveu la seva plaça.
 • Sempre en contacte amb el teu veterinari habitual.
 • Servei de Pipican gratuït amb llum, aigua i més de 3300 metres quadrats.
 • Servei de perruqueria.
 • Venda de pinso i accessoris amb servei a domicili.
residencia felina
residencia per gossos